Over ons - Van Dam Van Dam Verkade

Van Dam, Van Dam & Verkade belegt in commercieel onroerend goed in Nederland, Duitsland, USA en Groot-Brittannië. Zij richt zich op A-locaties.

Eind 1998 besloten Aren en Moshe van Dam en Cor Verkade gezamenlijk onroerend goed te gaan kopen en verhuren. Zij hadden individueel al ervaring opgedaan in het onroerend goed en zagen via bundeling van deze ervaring en het bijbehorende perspectief zakelijke kansen.

Investeringsbeleid

Van Dam, Van Dam & Verkade B.V. leent het geld van haar klanten en verspreidt het aan haar verbonden werkmaatschappijen die het investeren. Voor elk land hebben we aparte rechtspersonen. De bestuurders tekenen hoofdelijk mee, zodat de klanten niet het risico lopen dat er via verscheidende constructies geld buiten hun aansprakelijkheid gehouden wordt.

Leverage
Vanaf het begin van het bestaan van het bedrijf combineert Van Dam, Van Dam & Verkade een drietal geldstromen voor de uit­brei­ding van haar onroerendgoedportefeuille:

  • Eigen vermogen
  • Bancair vermogen
  • Van par­ti­cu­lieren en rechtspersonen geleend vermogen.

In aanvang lag de nadruk op bancair vermogen. Vanwege de groter wordende vraag van particulieren om te investeren met een betere rente dan bij de bank, lenen we tegenwoor­dig het grootste deel van ons vermogen van particulieren en organisaties/rechtspersonen.

Totaal aantal klanten per jaar

Klant review: ‘Vanaf dag één is Van Dam, Van Dam & Verkade B.V. transparant en eerlijk in alle communicatie.

De rente wordt maandelijks correct betaald en er zitten geen addertjes onder het gras. Een betrouwbare partij die ik iedereen aanraad!’

Bart
Directie
Aren van Dam
Aren is geboren in 1964 in Nederland. Sinds de oprichting in 1998 is hij directeur bij Van Dam, Van Dam & Verkade. Aren studeerde rechten aan de Universiteit Utrecht. Als student deed hij al zijn eerste transacties in het vastgoed. Binnen het bedrijf is Aren vooral de financieel analyticus.
Directie
Moshe van Dam
Moshe is geboren in 1966 in Nederland. Sinds de oprichting in 1998 is hij directeur bij Van Dam, Van Dam & Verkade. Moshe was voor 1998 actief als ondernemer in Duitsland. Binnen het bedrijf is Moshe vooral de onderhandelaar en dealmaker.
Directie
Cor Verkade
Cor is geboren in 1967 in Nederland. Sinds de oprichting in 1998 is hij directeur bij Van Dam, Van Dam & Verkade. Cor studeerde rechten aan de Universiteit Utrecht en politicologie in Rotterdam en Leiden. Tijdens zijn studententijd begon hij onroerend goed te kopen en leende de daarvoor benodigde gelden bij zijn netwerk. Hij heeft lesgegeven aan HBO instellingen. Hij is penningmeester van Vastgoed Belang en voorzitter van een van de zes regio’s. Cor richt zich binnen het bedrijf vooral op de funding en klantbeheer.

Privacy
Alle informatie die Van Dam, Van Dam & Verkade B.V. van haar klanten verkrijgt, wordt slechts opgeslagen op de voor uitvoering van het werk noodzakelijke wijze en voor zolang dat juridisch noodzakelijk is.

‘Inmiddels investeer ik ruim 13 jaar bij Van Dam, Van Dam & Verkade en heb hen leren kennen als een organisatie met een geheel eigen stijl.’

‘Het bedrijf is bijzonder betrouwbaar en flexibel meedenkend over financieringsconstructies. Ze hebben vrijwel altijd de verwachtingen en afspraken overtroffen. Inmiddels investeren ook mijn zoons bij Van Dam, Van Dam & Verkade.’

PN.