Ons product - Van Dam Van Dam Verkade

Vanaf het begin laten wij ook anderen in ons succes delen: ruim duizend particulieren en bedrijven maakten en maken gebruik van de geboden kans om een geldbedrag tegen een goede rente bij ons te investeren.

Van Dam, Van Dam & Verkade B.V. wil u graag toevoegen aan haar bestand van zakenpartners die gebruik maken van de mogelijkheden om het vermogen risico-arm tegen een goed rendement en flexibele voorwaarden te beleggen.

Uitgangspunten

De geldleningshoogte is minimaal € 100.000. Wij bieden een rentepercentage van 3,5% met een opzegtermijn van twaalf maanden, 3% met een opzegtermijn van twaalf weken of 2% met een opzegtermijn van twaalf dagen. Bij hypothecaire zekerheid overleg over voorwaarden. De overeenkomst wordt vastgelegd in een akte.

Omdat we anderen wensen te bejegenen zoals wij zelfs bejegend zouden willen worden, werken wij met eenvoudige en heldere overeenkomsten. De geldleningen worden schriftelijk vastgelegd in een akte die acht artikelen bevat zonder kleine lettertjes. Behalve als klanten na overleg een vervroegde aflossing willen, brengen we nooit kosten, provisies of iets dergelijks bij onze klanten in rekening.

Mogelijkheden

 

  • Diverse opzegtermijnen
  • Hypothecaire zekerheid
  • Verschillende rente uitkeringsmogelijkheden

Voordelen

Wij bieden particulieren en organisaties naast veiligheid en flexibiliteit een goed rendement, afhankelijk van de door u te kiezen lengte van de opzegtermijn en de gekozen zekerheid. Uw rendement kunt u op twee verschillende manieren laten uitkeren: via maandelijkse storting of via een bijschrijving op de hoofdsom (rente op rente). Zelfs een combinatie is mogelijk.

Klantbeoordeling: ‘Al jaren neem ik naar alle tevredenheid deel aan het investeringsfonds opgezet door Van Dam, Van Dam & Verkade.’

‘Wat mij naast een zeker en aantrekkelijk rendement een tevreden klant maakt is de aandacht die er bestaat voor investeerders groot en klein. Die aandacht heeft voor mij geresulteerd in een op maat gemaakte overeenkomst die perfect is afgestemd op mijn huidige financiële situatie.’

Paul Noordam